Autoglym ralliesite ladattavissa tästä.

Autoglym Ralli tarjoaa testimahdollisuuden ja hienot erikoiskokeet

Perinteinen testirallien järjestäjä PR-Racing on tekemässä tulevan kesän rallista sekä hienoa kilpailua että kunnon tapahtumaa. Autoglym Rallin reitti keräsi kiitosta jo viime kesänä, mutta nyt reittitiimi on tehnyt töitä sen eteen, että kilpailu soveltuisi entistäkin paremmin testaustarkoituksiin.

Ralli ajetaan keskellä Suomen kesää eli 14.-15. heinäkuuta. Rallin keskuspaikkana toimii Sastamalan Ellivuori, jossa sijaitsee kilpailun lähtö, keskitetty huolto ja maalintulo. Ellivuoressa on paljon muutakin nähtävää ja koettavaa, joten ralliviikonloppuna alueella kannattaa tulla poikkeamaan.

Reitti sisältää kahdeksan erikoiskoetta, eli neljä EK:ta ajetaan kahteen kertaan. Erikoiskokeiden yhteispituus on noin 110 EK-kilometriä. Järjestäjä tarjoaa useita kilpaluokkia aina WRC-autoista historic-kalustoon. Mahdollista on myös ajaa vain puolet reitistä, eli neljä ensimmäistä EK:ta.

Valtaosa reitistä on nopeaa ja vaativaa soratietä, mutta reitillä on myös yli 20 kilometriä teknistä yksityistietä. Järjestäjä tarjoaa mahdollisuuden testi-EK:n ajamiseen perjantain nuotitusjakson päätteeksi.

Lisätietoja:

Jarno Saari
tiedottaja
Autoglym Ralli
0400 959 565
jarno.saari@kolumbus.fi

Follow by Email
Facebook
YOUTUBE