PR-Racing tekee jo täyttä päätä tulevan kesän Autoglym Ralliaan, joka ajetaan 13.-14. heinäkuuta. Pieniä muutoksia on tehty reittiin ja aikatauluun, mutta lähinnä kilpailun keskuspaikkaan.

Tämän kilpailukauden kynnyksellä Autoglym Ralli kutsui koolle pääyhteistyökumppanit, median edustajia sekä muutamia rallikuskeja kuulemaan ensi kesän kilpailusta.

Kilpailukeskuksena toimii Neste Häijää, jonka sijainti reitillä on aivan ihanteellinen sekä kilpailijan että katsojan näkökulmasta. Tampere-Pori valtatien varrella sijaitsevan Neste Häijään alueella on kilpailun lähtö, keskitetty huolto ja maalintulo.

Reitti sisältää seitsemän erikoiskoetta, joista kolme EK:ta ajetaan kahteen kertaan. Erikoiskokeiden yhteispituus on noin 120 EK-kilometriä. Reitti keräsi kiitosta jo viime vuonna, eikä vaativuutta tule kesän kilpailusta puuttumaan tälläkään kerralla.

Rallissa tulee olemaan useita kilpaluokkia aina WRC-autoista Historic-kalustoon. Tarjolla on myös mahdollisuus testi-EK:n ajamiseen torstaina ennen kilpailutapahtumien alkamista.

Järjestäjä on jälleen tehnyt pohjatyötä sen eteen, että kilpailuun saataisiin mahdollisimman paljon kansainvälistä väriä. Viime kesänä Sastamalan ympäristön sorateillä oli kilpailijoita 10 eri maasta.

Autoglym Rallissa mielenkiintoisia uudistuksia
Follow by Email
Facebook
YOUTUBE