Kuvia rallin infotilaisuudesta.

TIEDOTE

Tuttu kesärallien järjestäjä, tamperelainen PR-Racing, palauttaa kilpailunsa heinäkuulle, jolloin Suomessa ei juuri rallikilpailuja kalenterista löydy. Suunnitelmissa on tehdä kunnon testiralli vanhoille Suurajo-pätkille.

Kuuden vuoden yhteistyö Autoglymin kanssa päättyi viime vuoteen, joten nyt tuli aika uudelle pääyhteistyökumppanille. Pirkkalassa sijaitseva täyden palvelun autokorjaamo Pirkanmaan HYAcenter Oy näkyy jatkossa kilpailun nimessä.

HYAcenter Ralli ajetaan lauantaina 29. heinäkuuta keskuspaikkanaan Tampere. Ajankohdaksi valikoitui kyseinen viikonloppu, joka sijoittuu juuri Viron ja Suomen MM-rallien väliin.

– WRC-sarjan huippukalustoa yritetään saada kilpailuumme mukaan. Taustatyö sillä saralla alkoi jo joulukuussa, kun kauden 2023 MM-rallikalenteri oli julkaistu, kertoo HYAcenter Rallin markkinoinnista vastaava Timo Niemi.

Kahdeksan erikoiskokeen ja 80 EK-kilometrin reitti kulkee Tampereen ympäristössä. Mukana on paljon osuuksia, joita on aikoinaan käytetty Jyväskylän Suurajoissa.

Tulevan kesän kilpailun mielenkiintoa lisää se, että suunnitelmissa on ajaa erillinen lehdistöralli, jollaisia oli takavuosina. AKK-Motorsport näytti idealle vihreää valoa.

Tarkoituksena on, että vähintään kilpailijaparin ykköskuljettajalla olisi toimittajan kokemusta. Autoiksi kaikille lehdistörallin osallistujille järjestetään BMW Ralli -sarjasta tutut 325-malliset ralliautot ja kaikki ajavat samanlaisilla renkailla.

Lisätietoja: Jarno Saari 0400 959 565

Follow by Email
Facebook
YOUTUBE