Vahvoista perinteistä ponnistava, tamperelaisen PR-Racing ry:n järjestämä Autoglym Ralli alkaa vakiinnuttaa paikkansa suomalaisessa rallikalenterissa. Ralli ajetaan nyt jo kolmatta kertaa heinäkuussa, vain kaksi viikkoa ennen kauden kotimaista kärkitapahtumaa, Neste Rallia.

Ajankohdallaan ja tiestöllään Autoglym Ralli palvelee täydellisesti Neste Rallin koti- ja ulkomaisia kilpailijoita mahdollisuutena hakea kohdalleen viime hetken vauhti Suomen nopeille sorateille. Varsinkin Keski- ja Etelä-Euroopasta saapuville kilpailijoille saattaa ensikosketus suomalaiseen sorastettuun vuoristorataan olla pienoinen shokki, joten pahimmat ajatusvirheet nuotituksesta ja auton säädöistä kannattaa käydä karsimassa mieluummin ennen saapumista MM-osakilpailun tuoksinaan Jyväskylään.

Autoglym Rallin erikoiskokeet ovat luonteeltaan erittäin lähellä Neste Rallia. Mukana on aina vanhoja ”Suurajo-legendoja”, jotka houkuttelevat reitin varrelle runsaasti katsojia, joten ralli tarjoaa myös mahdollisuuden päästä tutustumaan suomalaiseen ralliyleisöön – ja huonona hetkenä ehkä myös paikallisiin ”ammattikatsojiin”.

Toivotan omasta ja Neste Rallin puolesta kaikki kilpailijat ja katsojat tervetulleiksi nauttimaan Suomen kesästä ja Autoglym Rallista!

Ystävällisesti,

Kai Tarkiainen
Kilpailunjohtaja
Neste Ralli

Tervetuloa Autoglym Ralliin!
Follow by Email
Facebook
YOUTUBE