2017 FIA World Rally Championship
Round 07, Rally Italia Sardegna
08-11 June 2017
Thierry Neuville, Nicolas Gilsoul, Hyundai i20 Coupe WRC
Photographer: Sarah Vessely
Worldwide copyright: Hyundai Motorsport GmbH

Reilun kahden viikon kuluttua ajettava Autoglym Ralli on saanut runsaasti kansainvälistä kiinnostusta osakseen. Keskiviikkona rallin järjestäjä sai ilokseen ilmoittaa, että mukaan on tulossa edustusta aivan WRC-sarjan ehdottomalta huipulta.

Hyundai Motorsport-talli ilmoitti MM-pisteissä toisena olevan belgialaisen Thierry Neuvillen mukaan Sastamalan Ellivuoren ympäristössä 14.-15. heinäkuuta ajettavaan testiralliin.

Neuville ja kartanlukija Nicolas Gilsoul ovat alkukaudella voittaneet kaksi MM-rallia, Korsikan ja Argentiinan osakilpailut. Hyundai-kaksikon tulosputki on erittäin vakuuttava, sillä ennen tulevan viikonlopun Puolan MM-rallia he ovat sijoittuneet palkintopallille viidessä edellisessä osakilpailussa.

– Osallistuminen tähän testikilpailuun ennen Suomen MM-rallia tulee olemaan meille tärkeä asia. Suomen vaativilla sorateillä on aina haasteena löytää nopeasti ajorytmi ja huippuvauhti kohdalleen. Uskon, että Autoglym Rallin ajaminen auttaa meidän valmistautumisessa kohti Suomen osakilpailua, Neste Rallia varten, Thierry Neuville kommentoi.

Autoglym Rallin ilmoittautumisaika päättyy tiistaina 4. heinäkuuta, joten kansainvälistä väriä on vielä lisääkin odotettavissa. Mukaan on tulossa useita WRC2-luokan kuljettajia sekä juniori-WRC:n kärkikaarti.

Kilpailun reitti sisältää kahdeksan erikoiskoetta, joiden yhteispituus on noin 110 EK-kilometriä. Järjestäjä tarjoaa useita kilpaluokkia aina WRC-autoista historic-kalustoon. Kansallisissa luokissa on mahdollista ajaa vain puolet reitistä eli neljä ensimmäistä EK:ta.

Thierry Neuville tähdittää Autoglym Rallia
Follow by Email
Facebook
YOUTUBE