GoKarting

Tervetuloa PR-Racing GoKarting-tiimiin!

Karting on autourheilun suurin nuorisolaji ja tarjoaa erinomaisen alustan kehittää taitojaan ja rakentaa uraa moottoriurheilun parissa.

Tämä nopeatempoinen ja tapahtumarikas laji on erinomainen ponnahduslauta kaikille, jotka haluavat tähdätä korkealle moottoriurheilun maailmassa.

Haluatko mukaan?

PR-Racing ry kutsuu kaikki nuoret moottoriurheilusta kiinnostuneet liittymään karting-tiimiimme. Tarjoamme mahdollisuuden kehittää ajotaitoja, kilpailla huipputasolla ja nauttia moottoriurheilun jännityksestä turvallisessa ympäristössä. Tule mukaan ja aloita matkasi kohti moottoriurheilun huippua kanssamme!

Monipuolinen ja kehittävä laji

Karting tarjoaa monia etuja nuorille kuljettajille.

Laji kehittää ajotaitojen lisäksi henkisiä ja fyysisiä ominaisuuksia, jotka ovat tärkeitä menestyksekkäälle uralle moottoriurheilussa.

Ulkoratojen kilpailuissa keskituntinopeudet nousevat usein yli 70 kilometriin tunnissa, ja huippunopeudet voivat olla jopa 140 km/h, mikä tekee lajista jännittävän ja haastavan.

PR-Racing ry

Karting-luokat

  • Cadett

    Mukaan pääsee jo 6-vuotiaana, ja myös kansallisiin kilpailuihin

  • Mini60- ja Raket

    Voi osallistua sinä vuonna, kun täyttää 10 vuotta.

Pojat ja tytöt kilpailevat samoissa luokissa, mikä tekee lajista tasa-arvoisen ja monipuolisen.

Karting – mahdollisuus kaikille

Karting ei ole vain nuorten laji. Se tarjoaa myös aikuisille kilpailuhenkisille ja vauhdinnälkäisille monia harrastusmahdollisuuksia, kuten aikuisharrastajien joukkuekilpailut.

Lisäksi kartingin pariin on helppo päästä osallistumalla paikallisen autourheiluseuran järjestämään ajokoulutukseen, jossa opetellaan sääntöjä ja harjoitellaan ajamista ohjatusti.

Huippukuljettajien lähtöpiste

Lähes kaikki Suomen formulakuljettajat, kuten Keke Rosberg, Mika Häkkinen, Mika Salo, Kimi Räikkönen, Valtteri Bottas ja Heikki Kovalainen, ovat aloittaneet uransa kartingista.

He ajavat edelleenkin välillä karting-autolla, harrastuksena ja harjoituksena, mikä kertoo lajin tärkeydestä ammattilaisurheilun perustana.

Martti ”Mara” Ritonen (synt. 2008) kilpailee Euroopassa ammattilaistiimissä.

Näemmekö myös Maran seuraavaan suomalaisten F1-legendojen renkaanjälkiä palkintopallille saakka, esimerkiksi Monacon Gran Prix -kilpailuissa?

PR-Racing GoKarting -video

Tilaa uutiskirjeemme

(Emme jaa yhteystietoja kenellekkään, käytämme vain omien uutiskirjeiden lähetykseen)